Lid worden

Over OVB

Profiel OVB 

OVB behartigt de belangen van de ondernemers richting het gemeentebestuur en andere belanghebbenden. Het doel is het consolideren en verbeteren van de leefbaarheid en bedrijvigheid in Bakel, van groot belang voor de Bakelse ondernemers. Dit doen we door het vormen van een collectief, het stimuleren van de ondernemersgeest en het vitaliseren van Bakel en de Bakelnaar.

OVB informeert de leden over belangrijke kwesties. Maar leden zelf kunnen binnen OVB meedenken, meepraten, meebeslissen en meedoen. Hoe zorgen we voor bedrijvigheid en verbeteren we het ondernemersklimaat? Hoe maken we het Bakelse centrum aantrekkelijk en levendig? Hoe pakken het tekort aan op het gebied van bedrijfshuisvesting? Hoe gaan we om met de veranderingen in de agrarische sector? Hoe krijgen we meer samenwerking tussen ondernemers?

OVB is er voor alle ondernemers van detailhandel tot horeca, van industrie tot agrarische sector en van dienstverlening tot vrije beroepen. Bovendien is het Ondernemerscafé een ideaal podium om contact te komen met andere ondernemers. Want gezelligheid en eensgezindheid liggen aan de basis van een collectief.

 

Contact

Stel direct uw vraag


  Juridisch

  KvK
  17170654
  IBAN
  NL26 RABO 0134 2165 47
  BIC
  RABONL2U

  Liever zelf een mailtje tikken?
  Dat kan!

  info@ondernemersbakel.nl