Lid worden

Alle OVB informatie

in één app

De OVB app is een product van Bundeling dat er voor zorgt dat u altijd een overzicht van uw netwerk kunt overzien. De app toont u informatie over andere OVB-leden en hun bedrijv(en), evenementen, agenda overzicht en meer. De app is beschikbaar voor IOS en Android.

App Store Play Store

Alle Features

Uitgelicht

Blijf op een gemakkelijke wijze in contact met mede-leden. Stuur ze vanuit de app een berichtje, zonder dat je iemand zijn of haar telefoonnummer op moet zoeken.


Altijd een actueel overzicht van alle OVB leden, met hun contactgegevens vermeldt.


Alle activiteiten die OVB organiseert vind je terug in de agenda. Dankzij push notificaties vergeet je ze nooit meer.


Een vereniging draait op haar leden. De mening van elke OVBer wordt gewaardeerd. Deze kunnen we gemakkelijk peilen door middel van korte polls.


We bundelen alle updates in de app. Of het nu gaat over sneeuwvrij maken van de wegen, een verslag van een bedrijfsbezoek of een jaarvergadering. Alle berichten vind je hier.


Hoe geslaagd het vorige ledenuitje was, kun je terugzien in de App. Voor iedere deelnemer is het namelijk mogelijk foto’s toe te voegen aan een evenement. Zo ontstaat het meest pure beeld!


Installeer de OVB App

In 4 simpele stappen

Stap 1 - Installeer de bundeling app

Installeer de OVB app uit de App- of Google play store. De app zal gedownload worden en gaat zichzelf automatisch installeren op uw apparaat. Dit kan even duren afhankelijk van uw internetsnelheid.


Stap 2 - Selecteer de OVB app

Als de Bundeling app geïnstalleerd is op uw smartphone

 

Wanneer de Bundeling app geïnstalleerd is op uw smartphone kunt u zoeken naar ‘OVB’ in het zoekveld. Tik daarna op aanmelden.


Stap 3 - Inloggen

Voor de OVB app heeft u inloggegevens nodig die u van ons krijgt wanneer u een lidmaatschap afsluit. Indien u de gegevens heeft kunt u ze invoeren en kunt u de app gaan gebruiken.


Stap 4 - App icon veranderen

Als het inloggen gelukt is kunt u kiezen om het Bundeling App symbool te wijzigen naar het OVB symbool.


Volgende