Nieuws


Verslag jaarvergadering 2017

De jaarlijkse ledenvergadering van de Ondernemers Vereniging Bakel vind plaats bij de Zwaan in Bakel. Rond half 7 word iedereen getrakteerd op een heerlijk warm en koud buffet.

Om 8 uur opent Francis de vergadering door iedereen welkom te heten en door het vragen van een moment van stilte ter nagedachtenis aan Marga Wannemakers. Aan tafel zitten het bestuur bestaande uit: Francis van Gils, Johan Habraken, Marchel Mertens, Nan Schriks en Jos van Bakel. Marchel Mertens en Nan Schriks zijn er voor het laatst en worden (na stemming) vervangen door Roel Niessen en Karin van Lierop.  Marchel en Nan, super bedankt voor al jullie inzet voor de OVB. Dan worden de veranderingen onder de loep genomen qua ledenbestand. Atelier Maria de Vries, Jut en Jul, Biogas Plus, Way2drive, Een en al oor, VH signing, Sleegers metaaltechniek en de Bakelse Brouwerij stellen zich voor het grote publiek. Johan Habraken geeft dan nog wat uitleg over een paar werkgroepen binnen de OVB en Jeroen Geurts vraagt aandacht van het publiek voor de verkiezing van Ondernemer van het jaar Peel Noord. Hoe fijn zou het zijn als die uit Bakel zou komen. (allemaal stemmen a.u.b.). Francis roept vrijwilligers op om de kermis in Bakel voor de toekomst veilig te stellen, door te helpen met de organisatie. Het zou triest zijn als een dergelijk leuk en oud evenement niet meer door kan gaan door gebrek aan mensen die hun schouders er onder willen zetten.

En na de nodige financiële uiteenzettingen (kascontrole door Jan van den Boom en Anita Meulendijks, benoemen Kascommissie en begroting 2017) worden we getrakteerd op een speciale gast in de vorm van Berry Knapen (in de rol van Frietboer Bertje Plek), een heerlijke traktatie voor de lachspieren!

Ervaar de kracht van samen ondernemen!

Bekijk het fotoverslag

Nieuws Headlines