Nieuws


Verslag 27e Ondernemerscafé Bakel

Om 8 uur werden de tafelgasten in een volle Gouden leeuw voorgesteld. Een beleefdheids
voorstelrondje, omdat het overgrote deel van de aanwezigen al wist wie het waren.
Michiel van Veen is de kersverse burgemeester van Gemert-Bakel, en Maarten Manders is onze kersverse carnavalsburgemeester. Er zat dus zwaar geschut aan tafel in deze 27e editie van het ondernemerscafé Bakel. Het was een kennismaking van beide burgemeesters aan Bakel. Over de reden waarom beide gasten de keuze hadden gemaakt om deze functie te vervullen. Over de problemen die in een agrarisch dorp spelen, en over de toekomst visie; waar staan wij in Bakel, over 15 jaar. Een open en eerlijk gesprek. Waarbij Michiel van Veen ook de lastige vragen, die hem werden gesteld, niet uit de weg ging. Beide burgemeesters hebben raakvlakken. Beide hebben het beste met de gemeente voor. Michiel van Veen heeft aangegeven dat hij op carnavalsmaandag in Bakel is. Hij wil graag met eigen ogen zien hoe de jeugd hier een vreselijk mooie middag gaat beleven op het kerkplein, na afloop van de optocht.
Ondernemerscafé Bakel is er voor iedereen. Ook niet ondernemers zijn van harte welkom.

Tot ziens bij de 28e editie!

Nieuws Headlines