Nieuws


Verslag 26e Ondernemerscafé Bakel

Het is 23 november en zoals gebruikelijk zijn we weer te gast bij De Gouden Leeuw. We naderen het einde van 2016 en dan is vooruit kijken naar het volgende jaar altijd interessant.

‘Een vooruitblik op 2017’ was de titel van deze editie. Johan Habraken verwelkomt de drie tafelgasten: Tijmen Jansen van Jansen Real Estate Advisory, Jeroen van de Nieuwenhof (freelance journalist en organisator van het Nerdcafé) en Jolanda Wind van Recht Direct. Drie totaal verschillende bedrijven die blijkens het gesprek soms erg veel gemeen hebben als het gaat om de toekomst. Toekomst, als het gaat om de koers van een bedrijf, maar zeker ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en technisch vernuft, waarmee we zaken in betere en snellere banen kunnen leiden. Dit laatste brengt tijdwinst met zich mee, waardoor er meer tijd kan worden gemaakt voor persoonlijke aandacht aan je klanten. Die persoonlijke aandacht en passie voor hetgeen je doet is en blijft een belangrijk punt, ook voor in de toekomst. De stoel was deze keer voor Boy Goossens van No.1 Fitness. Boy is een enthousiaste ondernemer, die al een tijd bezig is geweest als personal trainer, maar die nu een grote stap heeft gemaakt met zijn nieuwe sportschool aan De Brakken in Bakel. Persoonlijke aandacht en geestdrift staan bij hem hoog in het vaandel.

We wensen u allen hele prettige feestdagen en zien u graag in ons volgende ondernemerscafé!

verslagocb-23-11-2016

Nieuws Headlines