Nieuws


Verslag speeddaten 27 januari 2016

De Zwaan in Bakel was voor één avond het decor van een heus speeddate evene­ment. OVB, OVM en de ZLTO hebben de handen ineen geslagen, om ondernemers (al dan niet lid van bovengenoemde partijen) elkaar beter te leren kennen. Onder­nemers die elkaar vaak wel van gezicht kennen maar vaak niet precies weten wat de ander doet. Maar ook volslagen vreemden leren elkaar in vier minuten op onderne­mersvlak beter kennen.

De spelregels werden van te voren duidelijk uitgelegd. De helft van de deelnemers nam plaats aan statafels die verspreid in de zaal stonden. De andere groep rouleerde telkens na vier minuten. Dat de tijd om was werd telkens pijnlijk duidelijk gemaakt door een bel… Mocht het aan een tafel om één of andere reden stil vallen, dan lag er op elke tafel een ondernemersvraag die het gesprek zou kunnen helpen. Er hoefde gelukkig maar erg weinig gebruik van te worden ge­maakt.

De reacties van de deelnemers na afloop waren overtuigend: Dit moet vaker gebeuren!

DSC_7316 DSC_7317 DSC_7319 DSC_7324 DSC_7329 DSC_7332 DSC_7336 DSC_7342 DSC_7349

Nieuws Headlines