Nieuws


Fotoverslag kartuitje

14 oktober reed om 15.00 een touringcar van Hebben Tours B.V. voor in Bakel. Op deze regenachtige dag stond ons kartevenement gepland. Met ruim 30 mensen vertrokken we richting Berghem (Circuit Park Berghem B.V.). Een zonnetje was fijn geweest, maar de regen zorgde voor een extra dimensie in het karten, zo bleek later. Nóg meer kwam het aan op goede stuurmanskunst.

Na wat uitleg en verdeling in teams van 4 personen startte de kwalificatie van de 2-uurs race. In een kwartier kregen we de tijd om te wennen aan de kart en de glibberige baan. Het echte werk begon hierna: 2 uur lang racen voor de snelste tijd. Met minimaal 3 verplichte wissels en 2 tankstops vlogen de uurtjes om en zaten we rond 19.45 allemaal door-en-door nat aan de saté-schotel. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat de tankstops niet voor niets waren: Team Wielensetkopen.nl had ze overgeslagen en was stil komen te staan. Het leverde ze wel de aanmoedigingsprijs op!

Deelnemers bedankt voor een uiterst geslaagde dag!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Nieuws Headlines