Nieuws


Verslag uitje Brabant Open Air 2013

Een grote groep van een man of 65 verzamelde zich op het kerkplein  op 6 september rond de klok van half 7. Zij hadden gehoor gegeven aan de oproep van Kim Vermeulen via de ondernemersvereniging, om mee te gaan naar Strijp S in Eindhoven.  Daar werd BOA gehouden (Brabant Open Air) Altijd leuk. Er waren optredens van allerlei Brabantse artiesten. Waaronder (jazeker) DE Guus Meeuwis en zijn broer (de organisator van BOA) Mark. Een feest!

De groep werd van en naar Eindhoven gebracht in de bekende gele schoolbussen. En ik geloof dat bij het instappen van de bus, de stemming meteen de goede kant in ging. De lijn van die stemming liep gedurende de rit naar Eindhoven, het verblijf bij het festival, en de rit terug naar Bakel alleen maar verder op. Wat een avond! Namens een ieder die mee is geweest dank ik Kim (en Maud) voor een echt heerlijk avondje stappen. ….en  wat er na het uitstappen van de bus in Bakel en het binnen stappen van de Gammele verder is gebeurd, is me een klein beetje ontgaan….

 

 

Bekijk hier de impressie van deze avond!

Nieuws Headlines