Nieuws


Verslag ondernemerscafé 3 juli 2013

De 15e versie van het Ondernemers café Bakel op 3 juli 2013 was een sterke editie. In Gasterij de Gouden Leeuw zaten tafelgasten met power voor een goed gevulde zaal. Van links naar rechts: Joep Brouwers (Brainport Development), Marc Meeuwis (Marck events), Monique van Lierop en Wim Verhoeven (Vrije Heerlyckheid asperges).
De rode draad van het gesprek was, hoe kan het ook anders, De Kracht Van De Regio!
En wat een power! Niet alleen vanwege de gasten, welke stuk voor stuk hun mannetje staan in de prachtige vragenregen van Johan. Maar ook vanwege het feit dat we in onze regio zoveel kracht en potentie hebben, dat er werd getwijfeld of wij, inwoners van de slimste regio in de wereld (!), wel door hebben hoe vreselijk trots we mogen zijn.

 

Wij zijn ons er te weinig van bewust, dat deze regio nog altijd economisch enorm groeit. (veel meer als in de rest van het land). Dat er hier veel wordt bedacht en gemaakt. Een combinatie die vrij zeldzaam is. (aldus Joep van Brainport development) En dat samenwerken, vruchten afwerpt, door niet meer bang te zijn voor onderlinge concurrentie maar juist met elkaar op een transparant manier te werken. (zie het mooie voorbeeld van Vrije Heerlyckheid asperges. ) En Marc Meeuwis (ja, de broer van!) een van origine fiscaal jurist die op een geweldig enthousiaste manier, zijn passie deelt als het aankomt op muziek en festivals. En die mooie voorbeelden wist aan te halen hoe hij in deze nieuwe economische tijd, financiële problemen creatief op weet te lossen, en geweldig weet te groeien.
Wij brabo’s klappen teveel met de handen in de zakken. Het moet maar eens afgelopen zijn met die bescheidenheid. Rug recht en trots zijn op wat we hier kunnen.
Trots zijn op de kracht van de regio!

Bekijk fotoverslag van deze avond

Nieuws Headlines