Nieuws


Verslag ondernemerscafé 27 februari 2013

Woensdag 27 februari 2012

De 13e editie alweer van het Ondernemers Café Bakel stond in het teken van

‘ondernemen in moeilijke tijden’. Een mooi en gezellig gevulde Gasterij De Gouden Leeuw. Als tafelgasten werden verwelkomt: Antoïn van Baars – voorzitter centrummanagment Deurne, Jan van Tiel – FIXIT Bakel (aanspreekpunt Centrumplan werkgroep), Rianne Willekens – Apotheek Bakel (tevens werkgroep Centrumplan) en Han Joosten – Rabobank Peel-Noord,

Het gesprek was boeiend te noemen. En was met name gericht op ondernemers in het centrum. Hoe werden deze veranderende tijden ervaren vanuit ieders optiek. Gedacht werd aan de opkomst van internet en de moeite die het kost om financieel zaken  voor elkaar te krijgen. Maar ook de enorme berg aan energie en focus die een ondernemer nodig heeft om te blijven ontwikkelen en te vernieuwen. Er werd ook gesproken in termen van oplossingen. Zoals het in de arm nemen van mensen die zich hebben gespecialiseerd op punten waar je als ondernemer niet zo sterk in bent. Het algemene advies van elke tafelgast was dan ook wel samengevat: niet inslapen, en niet blijven teren op routine. Zeker in deze onzekere tijden.

 

De stoel was deze keer voor het nieuwe OVB lid Giel Vervoort. Hij vertelde dat hij recent is gestart als bouwkundig tekenaar,na vele jaren in dienst geweest te zijn van diverse bureaus. Zijn sterke kant zijn brede inzetbaarheid, dus niet alleen bouwkundig zijn klanten ondersteunt maar ook als het gaat om wetgeving.

 

Graag tot het volgende ondernemers café op 22 mei 2013.

Nieuws Headlines