Nieuws


Verslag Ondernemerscafé 11 september 2013

De 16e aflevering  van het Ondernemers Café Bakel stond in het teken van politiek. De bezoekers in Gasterij De Gouden Leeuw verwelkomde de volgende tafelgasten: Inge van Dijk (CDA), Willie van den Heuvel (Lokale Realisten), Toon Coopmans (Dorpspartij), Arjan Princee (VVD) en Jeanine Cronenberg (PvdA). Dit alles juist tussen de mensen en deze keer niet op het podium.

De verschillende partijen aan een tafel , doet vermoeden dat het eindeloze politieke discussies zou kunnen opleveren. Maar niets is minder waar. Met Johan als gespreksleider werd het een ronde tafel gesprek die volkomen in balans was, zonder dat het een moment saai te noemen was. We zoeken als ondernemers steeds naar ingangen en wegen die ons kunnen helpen op politiek gebied. De kaders waarin we ons bedrijf mogen ontwikkelen, worden steeds aangepast. En dus is en blijft de kernvraag; hoe kunnen we die wegen het beste bewandelen. Het antwoord op een dergelijke vraag werd eigenlijk door elke tafelgast het zelfde beantwoord. Samenwerking. Samenwerking tussen ondernemers aan de ene kant, en gemeente en overheid aan de andere kant. Het enige verschil dat de tafelgasten onderling hadden was hoe die samenwerking in gevuld moet worden.

De stoel was voor Marieke Well van Kerstpakketten-Event. Marieke bracht een mooie en nieuwe manier van kerstpaketten onder de aandacht. In de vorm van een soort waardebonnen voor werknemers. Deze kunnen dan zelf hun kerstpakket samenstellen. Mooi initiatief .

En dan hadden we ook nog eens ‘het Krukje’ Het woord was aan Guido Verachert die een ieder vroeg te komen naar het veiling concert in de kerk op 3 november.

 

Bekijk hier impressie van deze avond

Nieuws Headlines