Nieuws


Ladies on the road!

Bakel is al 1299 jaar oud. Nu denk je misschien: “Dat is een dorp waar alles op z’n dooie akkertje gaat”.

Maar niets is minder waar. Bakel is levendig, bruisend, sprankelend en vol energie.

Er wordt van alle kanten aan de weg getimmerd. Kijk maar eens op internet bij www.Bakelleeft.nl of bij www.bakel1300.nl . Heel veel mensen zijn bezig om voor de Bakelse mensen iets leuks te organiseren. En we zijn niet flauw, mensen buiten Bakel mogen ook meegenieten van onze feesten.

Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Zo ook afgelopen woensdagavond 10 April. Wat was er toch te doen in Bakel. In de loop van de dag kleurde het centrum helemaal roze van de ballonnen en de roze lopers. Er werd een podium opgebouwd, een tent geplaatst en er stond zelfs een paard voor de kroeg. ’s Avonds liepen groepen vrouwen door de straat. Nee, niet om te protesteren, maar om samen met dochters, oma’s of vriendinnen een gezellige avond te hebben.

Het was die avond namelijk ‘LADIES ON THE ROAD’.

Diverse ondernemers hadden de winkel speciaal voor deze avond open.

En omdat we allemaal van gezelligheid houden doen we er een schepje bovenop.

Spontaan borrelen de ideeën op en krijg je samenwerking tussen verschillende ondernemers.

Je kon kip saté proeven, je voeten laten masseren, kralen raden, foto laten maken, modeshow bekijken, afvaltips, loterij, goed doel steunen, metamorfose bekijken,reis boeken, de nieuwste trends op inrichtingsgebied zien,teveel om op te noemen. KORTOM PROEVEN, BELEVEN EN GENIETEN.

En als de winkels om 21.30 uur hun deuren sluiten gaan we nog niet naar huis. Dan praten we gezellig na in een van de vele horecagelegenheden die Bakel rijk is.

En zo zie je maar dat we als klein dorp groots zijn in gezelligheid.

 

www.ondernemersbakel.nl volg ons op Twitter en Facebook.

Nieuws Headlines