Nieuws


Geslaagde media avond!

Bij gasterij de Gouden Leeuw heeft Ondernemers Vereniging Bakel een Media-avond georganiseerd. De opkomst was niet genoeg om de gasterij te vullen maar wel om er een prachtige avond van te maken. Vier sprekers kwamen aan bod, die elk een verhaal hield over de media en de toekomst daarvan.

Als eerste was daar John van Veggel (Weekblad voor Deurne e.o./Peelbelang) die een pleidooi hield over ‘zijn’ weekbladen en wat zij hiermee voor de ondernemers kunnen betekenen. Ook werden de ontwikkelingen bij het Weekblad voor Deurne besproken. Als tweede spreker was daar Frans van Berlo van A&C media. Daaronder valt het Gemerts Nieuwsblad. Ook hij deed een boekje open over de adverteer mogelijkheden, maar wist tevens iedereen er van te overtuigen dat internet lezers langzaam de overhand gaan krijgen, en dat het gedrukte exemplaar van het Gemerts Nieuwsblad dunner wordt. Daarna had Jan Vroomans het woord. Yazula heet de app waar hij verantwoordelijk voor is. Een app die gekoppeld is aan een gebied rondom een adverteerder. Een nieuwe en totaal andere manier van ‘adverteren’. En als laatste kwam Rick Manders van 101 Media aan het woord over de mogelijke inzet van social media voor een bedrijf. Facebook was het voorbeeld wat Rick gebruikte om iedereen te informeren over wat je wel of juist niet moet doen op facebook om klanten te winnen voor je bedrijf. 101 Media had tevens voor elke gast afzonderlijk een persoonlijke boodschap met tips over hoe social media goed of beter zou kunnen gaan werken.

 

Een leerzame en gezellige avond vol inspiratie.

 

Bekijk hier een impressie van deze avond >

Nieuws Headlines